Minskat antal personer med funktionsnedsättning och äldre som får insatser i enskild regi

Nyutkommen statistik om äldre och personer med funktionsnedsättning efter regiform 2018 visar att andelen äldre personer och personer med funktionsnedsättning som får insatser i enskild regi, jämfört med kommunal regi, har minskat.

Ett kunskapsstödet utgivet av Socialstyrelsen visar statistiken om de vanligaste insatserna som äldre personer och personer med fysisk, psykisk och intellektuell funktionsnedsättning får av kommunen, uppdelat efter utförare. I statistiken framkommer att andelen äldre personer och personer med funktionsnedsättning som får insatser i enskild regi, jämfört med kommunal regi, har minskat.

LÄS MER HÄR

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar

OMSORGSAKADEMIN - när livskvalitet är viktigast.

Kontakta oss  i Sverige här

© 2001 - 2021 by Omsorgsakademin  All rights reserved.