Minskat antal personer med funktionsnedsättning och äldre som får insatser i enskild regi

March 27, 2019

 

Nyutkommen statistik om äldre och personer med funktionsnedsättning efter regiform 2018 visar att andelen äldre personer och personer med funktionsnedsättning som får insatser i enskild regi, jämfört med kommunal regi, har minskat.

 

Ett kunskapsstödet utgivet av Socialstyrelsen visar statistiken om de vanligaste insatserna som äldre personer och personer med fysisk, psykisk och intellektuell funktionsnedsättning får av kommunen, uppdelat efter utförare. I statistiken framkommer att andelen äldre personer och personer med funktionsnedsättning som får insatser i enskild regi, jämfört med kommunal regi, har minskat.

 

LÄS MER HÄR

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Självomsorg kan inte bara vara en tillfällig sak...

June 24, 2020

1/10
Please reload

Senaste inlägg