Minskat antal personer med funktionsnedsättning och äldre som får insatser i enskild regi

March 27, 2019

 

Nyutkommen statistik om äldre och personer med funktionsnedsättning efter regiform 2018 visar att andelen äldre personer och personer med funktionsnedsättning som får insatser i enskild regi, jämfört med kommunal regi, har minskat.

 

Ett kunskapsstödet utgivet av Socialstyrelsen visar statistiken om de vanligaste insatserna som äldre personer och personer med fysisk, psykisk och intellektuell funktionsnedsättning får av kommunen, uppdelat efter utförare. I statistiken framkommer att andelen äldre personer och personer med funktionsnedsättning som får insatser i enskild regi, jämfört med kommunal regi, har minskat.

 

LÄS MER HÄR

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Tips För Att Göra Sjukhusvistelser Lättare För Individer Med Demens

September 3, 2020

1/10
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

OMSORGSAKADEMIN - när livskvalitet är viktigast.

Kontakta oss  i Sverige här

© 2001 - 2020 by Omsorgsakademin  All rights reserved.