Festiviteterna fortsätter

Vi på OMSORGSAKADEMIN verkligen njuter av denna fantastiska årstid och kommande högtider. Oavsett vilken högtid du firar så är det roligt att göra högtidspyssel, ha Lucia-firande, baka bröd som är speciella för säsongen/årstiden (lussebullar är en nödvändighet för oss) och förbereda för julens alla aktiviteter. På de flesta av våra samarbetspartners olika boenden - och i deras organisationer i övrigt - pågår planering och högtidsfirande för fullt. Otroliga pepparkaksskapelser, vackert dekorerade julgranar, fantasifulla isskulpturer, stämningsfulla familjemiddagar, internationellt inspirerade högtidsgodis- och brödtillverkning och talangfulla julkonserter. Ja, listan kan göras hur lång som helst. Och vi älskar varje sekund som vi får vara delaktiga i allt detta fantastiska!

Dessa bilder publicerades också i vårt senaste nyhetsbrev. Om du ännu inte prenumererar på nyhetsbrevet, kan du göra det här! /Jessica och teamet på OMSORGSAKADEMIN

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar

OMSORGSAKADEMIN - när livskvalitet är viktigast.

Kontakta oss  i Sverige här

© 2001 - 2021 by Omsorgsakademin  All rights reserved.