Den Viktigaste Sista planeringen - Ge Dina Seniorer Frid i Sinnet


Att planera inför livets slut eller skriva ett testamente är grundläggande för din(a) närstående. Självklart vill du inte tänka på deras död, men de har med all sannolikhet ett par sista önskningar som de skulle vilja ha uppfyllda. Faktum är dock att det inte finns något sätt för dig eller någon annan att utföra de önskningarna och se till att det blir så som din(a) närstående vill, om varken du eller någon annan vet vad de(t) är. Och det är här en livsslutsplanering och #testamente kommer in. Med en grundlig genomförd planering inför livets sista skede kan din(a) närstående känna sig trygga i att deras sista önskningar blir uppfyllda på det sätt som de vill. Genom OMSORGSAKADEMINs tjänster för seniorer och anhöriga kan du få stöd och hjälp med att upprätta testamente, #framtidsfullmakt eller helt enkelt få någon att prata med om vilka hälso- och boendealternativ och möjligheter du och dina käraste har för ålderdomen.

Många av våra tjänster för anhöriga är dessutom kostnadsfria - det är viktigt för oss på OMSORGSAKADEMIN att du som anhörig får den hjälp och det stöd du behöver för att orka vårda. Kontakta oss idag för mer information om hur våra experter kan hjälpa dig!

Jessica Jonson är administratör och SÖDERSTEDTS stjärnskribent. Med sin erfarenhet och härliga personlighet - och en aldrig sinande nyfikenhet och vilja till utveckling - är hon den självklara research-ledaren. Jessica är dessutom Certifierad Demensvårdsspecialist, certifierad Mindfulness instruktör och ett uppskattat idé-bollplank hos våra klienter och studenter.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar

OMSORGSAKADEMIN - när livskvalitet är viktigast.

Kontakta oss  i Sverige här

© 2001 - 2021 by Omsorgsakademin  All rights reserved.