Search

Karibisk kryssning för demensdiagnosticerade och deras vårdgivare

En demensdiagnos betyder absolut inte att du eller din vårdtagare inte kan njuta av livets goda.

Hitta omtanke, livsnjutning och kamratskap på en kryssning som är specifikt designad för vårdgivare, familjemedlemmar och individer med tidigt skede Alzheimers och andra former av demens. Den 7-dagars långa Holland America resan är planerad att avgå från Fort Lauderdale, Florida, segla till Key West, Florida; till Turks and Caicos öarna; Amber Cove, Dominikanska Republiken; och Half Moon Cay, Bahamas, som är en privat Holland American ö.

Programmet inkluderar föreläsningar och seminarier med demensomsorgsexperter - och givetvis deltar teamet från OMSORGSAKADEMIN. Vi ses i tropiska Karibien!

 

Jessica Jonson är administratör och OMSORGSAKADEMINS stjärnskribent. Med sin erfarenhet och härliga personlighet - och en aldrig sinande nyfikenhet och vilja till utveckling - är hon den självklara research ledaren. Jessica är dessutom Certifierad Demensvårdsspecialist, certifierad Mindfulness instruktör och ett uppskattat idé-bollplank hos våra klienter och studenter. #demensomsorg #demens #omsorgsakademin #äldreomsorg #vård #svenskomsorg

9 views0 comments

Recent Posts

See All