Vanliga Frågor

Om jag vill ta fler av era kurser, får jag rabatt då?


Absolut! Vi är glada att du vill ta flera av våra kurser, och att du är lika nyfiken och kunskapstörstande som vi själva är! Håll utkik efter våra paketerbjudanden, eller kontakta oss direkt för mer information. Prenumerera också gärna på vårt nyhetsbrev så säkerställer du att du inte missar några av våra gratiskurser eller andra spännande erbjudanden!
Efter att jag har registrerat mig på en online utbildning, hur lång tid har jag på mig att gå kursen?


Utbildningen går du när det passar dig - du måste inte gå den inom en viss tidsperiod.
Kan vi betala mot faktura?


Självklart! Om du önskar betala mot faktura väljer du enkelt det alternativet när du anmäler dig till din utbildning - fyll i de efterfrågade uppgifterna för fakturering, så skickas fakturan till din registrerade e-postadress.

Om ni är flera stycken som önskar gå samma utbildning, kontaktar du oss direkt med information om deltagarens eller deltagarnas namn, vilken eller vilka utbildningar det gäller samt namn, adress, organisations- eller personnummer på fakturamottagaren, eventuellt referensnummer samt e-postadress dit vi ska skicka fakturan.
Om vi är flera stycken från samma organisation som önskar gå en specifik utbildning, finns det någon grupprabatt som vi kan få?


Vad roligt att ni är flera kollegor som önskar vidareutveckla era kunskaper! Självfallet får ni grupprabatt - kontakta oss direkt för mer information.
Jag har blivit förhindrat att delta på kursen som jag har anmält mig till. Vad gäller?


Om du är förhindrad att delta på den kurs som du är anmäld till kan du endera avboka, boka om eller överlåta din plats. Du kan läsa mer om vad som gäller i våra Allmänna Villkor.

OMSORGSAKADEMIN - när livskvalitet är viktigast.

Kontakta oss  i Sverige här

© 2001 - 2021 by Omsorgsakademin  All rights reserved.